Maine Coon Klubben blev stiftet den 26 November 1988, som special klub under Felis Danica, som er hovedorganisationen for kattesport i Danmark, og er tilknyttet en international sammenslutning af katteklubber, Federation Internationale Féline (FIFe).

Alle vigtige beslutninger, som omhandler racekattes udvikling, udstilling og uddannelse af dommere, sker gennem FiFé.

Som medlem af Maine Coon Klubben, har du mulighed for at liste dine killinger på vores killingeliste, adgang til vores arkiv af medlemsblad og artikler. Der ud over kan du deltage i vores arrangementer, som er både sociale og faglige. Se også alle de medlemsfordele du har som medlem her

Medlemsåret følger kalenderåret, men indmeldelse kan ske hele året. Ved indmeldelse efter 1 dec. får man resten af året gratis + det kommende år. Indmeldelsen sker ved at udfylde felterne under menu punktet nyt medlem.
Når du har registreret dig vil du modtaget en mail. hvor du skal bekræfte din registrering. Mailen indeholde også information om hvordan du kan betale kontingentet.

 

Prisen for medlemskab 2023:

Husstand medlemskab: 275 kr

Enkelt medlemskab: 200 kr

 

Killingekøber medlemskab: GRATIS 2023
Opdrætteren skal indmelde killingekøber i det år de køber killing ved at sende navn, adresse, tlf og mail på killingekøberen til kasserer@mainecoonklubben.dk

Det er kun opdrætter som kan indmelde killing køber

 

Indbetaling kan ske via bank: 
Arbejdernes Landsbank
Reg: 5395 Konto: 0000256260

Til udenlandske overførsler: 
SWIFT: ALBADKKK
IBAN: DK7153950000256260

SE/CVR nummer: 33184190

Du har nu muligheden for at betale til Maine Coon Klubben via MOBILEPAY.
Det kan ske til tlf 310922 - Maine Coon Klubben Danmark eller scan nedenstående QR-kode

QR kode

HUSK at skrive i beskedfeltet hvad betalingen dækker.