Maine Coon Klubben blev stiftet den 26 November 1988, som special klub under Felis Danica, som er hovedorganisationen for kattesport i Danmark, og er tilknyttet en international sammenslutning af katteklubber, Federation Internationale Féline (FIFe).

Alle vigtige beslutninger, som omhandler racekattes udvikling, udstilling og uddannelse af dommere, sker gennem FiFé.

Som medlem af Maine Coon Klubben, har du mulighed for at liste dine killinger på vores killingeliste, adgang til vores arkiv af medlemsblad og artikler. Der ud over kan du deltage i vores arrangementer, som er både sociale og faglige. Se også alle de medlemsfordele du har som medlem her

Medlemsåret følger kalenderåret, men indmeldelse kan ske hele året. Ved indmeldelse efter 1 dec. får man resten af året gratis + det kommende år. Indmeldelsen sker ved at udfylde felterne under menu punktet nyt medlem.
Når du har registreret dig vil du modtaget en mail. hvor du skal bekræfte din registrering. Mailen indeholde også information om hvordan du kan betale kontingentet.

Prisen for medlemskab  er:
Husstand medlemskab : 275 kr.

Enkelt medlemskab: 200 kr.

Killingekøber medlemskab: GRATIS 2018
Opdrætteren skal indmelde killingekøber ved at sende navn, adresse, tlf og mail på killingekøberen til kasserer@mainecoonklubben.dk

Kontingentbetaling for 2018 skal være betalt senest d. 6. januar 2018.

Indbetaling kan ske via bank:
Handelsbanken
Reg: 7617 Konto: 0002014847

Til udenlandske overførsler:
SWIFT: HANDDKKK
IBAN: DK8676170002014847

SE/CVR nummer: 33184190

NYT - NYT - NYT!!!!!
Du har nu muligheden for at betale til Maine Coon Klubben via MOBILPAY.
Det kan ske til tlf 2843 0691 Stine Bugge Skødt (vores kasserer)
HUSK at skrive i beskedfeltet hvad betalingen dækker.